logo

 

MUSEMIX CONCERTREEKS

2018

 

Engels

Volg en 'click to like' Musemix op FacebookFB

 

Gezondheid, geluk, vriendschap, goede muziek is wat ik iedereen toewens. Aan het laatste kan ik hopelijk iets toevoegen omdat de Musemix Concertreeks door zal gaan in 2018 met een aantal geweldige concerten.

Dit is het lijstje voor de eerste helft van 2018, niet heel erg druk, maar dat zal hopelijk iets anders zijn in de tweede helft. Zet zoveel mogelijk data alvast in jullie agenda dan is het makkelijker er omheen plannen als je andere uitnodigingen krijgt!!!

Donderdag 22 maart 2018: A Song Journey III

ASJ-III

De Song Journey Express komt na twee succesvolle edities dit jaar ten derde male met een nieuw programma. Het thema is dit keer Love & Loss.... Opnieuw hebben Jan Donkers, Louis ter Burg, Abel de Lange en Edo Donkers gegrasduind in het Grote Amerikaanse Songbook en komen ze tevoorschijn met een verrassende selectie songs die onder deze universele noemer te rangschikken vallen. De emoties van een grote liede, het onblusbaar geloof in de Amerikaanse Droom, maar ook het verdriet en de verbittering als die Droom niet blijkt uit te komen en de grote liefde verdwenen is. Als je het hebt over deze thema's, dan is Bruce Springsteen natuurlijk nooit ver weg, maar verder zouden zomaar songs uit het repertoire van Tom T. Hall, Dayna Kurtz, Bonnie Raitt, George Jones, Nathan Bell, Greg Trooper, Merle Haggard en Doug Sahm langs kunnen komen. Jan Donkers leest voor en Louis ter Burg, Abel de Lange en Edo Donkers zorgen voor een muzikale omlijsting die klinkt als een klok en garant staat voor een geweldige avond

www.songjourney.nl

 

Woensdag 9 mei 2018: Giulia Millanta met Gabriel Rhodes op gitaar

GM-GR2018

Giulia Millanta is van oorsprong Italiaanse maar heeft nu Austin, TX als haar thuishaven gekozen. Ze zingt in vier talen. Haar unieke stijl is een Americana rock/folk cocktail met een Europese twist. Ze is een creative en productieve singer/songwriter en heeft al 5 studio CD's opgenomen. Nr. 6 gaat er dit jaar nog bijkomen.. Ook is Giulia een hele vaardige gitariste en is zij o.a. omschreven als "diep met een likje Piaf, een klein beetje van Lady Day, een paar druppels Norah Jones en een theelepel Madeleine Peroux." Giulia wordt tijdens deze tour vergezeld door Gabe Rhodes, die fenomenale gitarist uit Austin, die altijd weer hele bijzondere licks uit de kast weet te halen en met zijn droge humor bijdraagt aan een heerlijke avond muziek gemaakt door jonge artiesten.

www.giuliamillanta.com : website en dit is de youtube link : Giulia & Gabe op youtube.com

 

Donderdag 7 juni 2018: Ben Glover

BenGlover-2017

Ben Glover is al een aantal keren bij ons geweest en altijd is het een feest! Een artiest met een muzikaal vermogen waar je u tegen zegt, wat ook regelmatig gebeurt door een aantal van de groten uit Nashville. Denk maar eens aan Gretchen Peters en Mary Gauthier, die al jaren met Ben Glover samenwerken. De nieuwe CD van Ben Glover borduurt voort op zijn ervaringen als iemand die zijn leven verdeelt tussen de toch wel rauwe kust van Noord Ierland en het warme klimaat in Nashville. 'Shorebound' wordt in mei van dit jaar verwacht, net op tijd voor zijn optreden bij ons. Ben Glover heeft een playlist samengesteld van zijn totale oeuvre van 2008 tot 2016 en dat op Spotify geplaatst, dus klik en shuffle en geniet en kom dan op 9 juni van de live versie genieten. Je gaat er echt helemaal geen spijt van krijgen!!!!

website Youtube link

Spotify playlist link

 

Verwacht tweede helft 2018:

Kevin Welch

Michael McDermott

David Olney

Ray Bonneville

Eric Brace & Thomm Jutz

 

 

De plannen voor 2018 kunnen alleen doorgaan bij genoeg belangstelling, dus blijf deze concertreeks steunen! Blijven de stoelen leeg, dan is een leeg podium het onvermijdelijke gevolg! En dat zou echt wel zonde zijn!   

Musemix Concerts in Sociëteit Engels in 2017 en in 2018?? : leuker wordt het ergens anders echt niet!   

 

Algemene informatie over de Musemix Concerts:  

Kaartjes zijn €17,- per stuk en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen.

Drankjes en hapjes worden met muntjes van €2,- per stuk betaald. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de ingang, separaat van de toegangskaarten, en moeten ook cash worden betaald. Er is geen pinautomaat.

De muntjes blijven geldig voor volgende concerten. Wijn, bier en frisdrank kosten één muntje, sterke drank twee. De hapjes variëren van 1 tot 4 muntjes (van broodje kaas tot sateh met brood of frietjes). Je kan ook voor het concert van een heerlijke maaltijd genieten in Sociëteit Engels, maar dat is echt alleen op afspraak. Mail Marijke even via de societeitengels.nl website en reserveer een tafeltje.

 

In de omgeving is het, met dank aan de gemeente, betaald parkeren maar er is voldoende plek, als niet voor de deur, dan om de hoek in de omliggende straten. Betaling alleen met pin, niet met cash.

Openbaar vervoer is wel voor de deur, randstadrail 3, met lijn 2, 11 en 17 op slechts een paar minuten loopafstand. Alle reisinfo: societeitengels.nl/route/

Het wordt erg op prijs gesteld als je deze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega's, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link

Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven. 

Ons adres: 

Musemix Concertreeks @ Soc. Engels 

Koningin Emmakade 4-5b, 2518 JR Den Haag 

Email: concertreeks@musemix.com 

 

Alle concerten beginnen om 20.30 uur mits anders aangegeven. 

 

De deuren gaan 45 minuten voor aanvang van het concert open... sound checks zijn niet toegankelijk voor het publiek. 

Donateur worden van deze concertreeks?       

Klik hier voor info in pdf

Aanmelden mailinglijst 

Afmelden mailinglijst

 


Musemix Concerts in Societeit Engels