Musemix

MUSEMIX CONCERTREEKS

2017

Engels

Volg en 'click to like' Musemix op FacebookFB

 

Voorafgaand aan de aankondiging van het volgende concert in de Musemix Concertreeks in Soc. Engels, wil ik jullie attenderen op een optreden van niemand anders dan CHRIS SMITHER in de Q-BUS in Leiden op vrijdag 12 mei a.s. Kaartjes zijn verkrijgbaar via deze link! Chris Smither doet slechts 4 optredens in Nederland, deze is de enige in de Randstad. Mis het niet want weergaloos goed is slechts een benadering van wat je te zien krijgt bij Smither.

CARRIE ELKIN met special guest DANNY SCHMIDT

Vrijdag 19 mei om 20.30 uur

CE-2016

2016 zal bij Carrie Elkin altijd het jaar blijven van de geboorte van haar dochtertje, maar toch ook het jaar waarin ze de opnames afmaakte voor haar nieuwe CD ’The Penny Collector’, die in Maart 2017 uitgebracht werd en vernoemd is naar haar vader die in 2015 overleed. Nieuwe liedjes, gebaseerd op haar krachtig inlevingsvermogen in ervaringen van en met anderen, het onderkennen van haar eigen emoties, gedachtes en daden, en de gebeurtenissen die het leven vorm geven. Soms fantastisch en positief, soms heel erg verdrietig en naar, maar samen…… wat je bent, wat je ondergaat, wat je leeft. Daar gaat The Penny Collector over.

De songs worden gedragen door de prachtige stem van Carrie, een stem waarmee ze makkelijk, zonder microfoon, een hal kan vullen; een stem die ontwikkeld is in de kerkkoren van haar jeugd, en als instrument onlosmakelijk is verbonden aan haar persoon. In haar eigen songs, tijdens haar optredens, maar hij wordt ook vaak door andere artiesten geleend, denk Sam Baker, om zoveel extra toe te voegen aan hun optredens.

Tijdens deze tour zal Carrie Elkin worden vergezeld door Danny Schmidt, haar levens en muzikale partner, een geweldige singer-songwriter in his own right, en ook dochter Maizy is mee op tour. Misschien toch nog wel een beetje te jong om op te treden. Samen spelen Carrie en Danny een avond-vullend programma, dat voor hun publiek toch te snel zal zijn afgelopen. Hoge kwaliteit, professionaliteit en heel erg persoonlijk contact met het publiek zijn gegarandeerde onderdelen van een Carrie Elkin show!

De verschillende websites hieronder bieden een goed beeld van wat u kan verwachten op vrijdag 19 mei bij de Musemix Concertreeks

carrieelkin.com - - Carrie Elkin op youtube - - Carrie Elkin & Danny Schmidt op youtube - - dannyschmidt.com/

Om kaartjes te bestellen stuur een mail naar concertreeks@musemix.com - het wordt altijd erg op prijs gesteld als we van tevoren weten hoeveel mensen er ongeveer gaan komen. En zeker als we weten dat we de tent genoeg gaan vullen om het concert door te laten gaan!!!

Live muziek is altijd leuker en ook in 2017 zal het nergens in Den Haag en omstreken zo leuk zijn als bij de Musemix concertreeks in Societeit Engels!!! Dus blijf komen, blijf deze reeks steunen en blijf genieten!

Geplande data in 2017 Musemix Concertreeks in Sociëteit Engels:

Vrijdag 9 juni: Ad Vanderveen met René Kaaij op piano en Kersten de Ligny

Woensdag 25 oktober: John Gorka

Woensdag 8 november: Grayson Capps met Corky Hughes

Donderdag 23 november: Wild Ponies

En er kan zomaar nog meer bijkomen!

 

Al vanaf 2003 is de ticketprijs voor deze concertreeks is €15,- p.p. geweest. Na 14 jaar moeten we dit bedrag jammer genoeg met €2,- verhogen tot €17,- per persoon. Ik hoop dat deze verhoging niemand gaat weerhouden om toch naar deze geweldige concertreeks te blijven komen.

 

De plannen voor 2017 kunnen alleen doorgaan bij genoeg belangstelling, dus blijf deze concertreeks steunen! Blijven de stoelen leeg, dan is een leeg podium het onvermijdelijke gevolg! En dat zou toch wel ontzettend zonde zijn!

Musemix Concerts in Sociëteit Engels in 2017: leuker wordt het ergens anders echt niet!

Algemene informatie over de Musemix Concerts:

Kaartjes zijn €17,- per stuk en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen.

Drankjes en hapjes worden met muntjes van €2,- per stuk betaald. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de ingang, separaat van de toegangskaarten, en moeten ook cash worden afgerekend. Er is geen pinautomaat. De muntjes blijven geldig voor volgende concerten. Wijn, bier en frisdrank kosten één muntje, sterke drank twee. De hapjes variëren van 1 tot 4 muntjes (van broodje kaas tot sateh met brood of frietjes). Je kan ook voor het concert van een heerlijke maaltijd genieten in Sociëteit Engels, maar dat is echt alleen op afspraak. Mail Marijke even via de societeitengels.nl website en reserveer een tafeltje.

In de omgeving is het, met dank aan de gemeente, betaald parkeren maar er is voldoende plek, als niet voor de deur, dan om de hoek in de omliggende straten. Betaling alleen met pin, niet met cash.

Openbaar vervoer is wel voor de deur, Randstadrail 3, en lijnen 2, 11 en 17 op slechts een paar minuten loopafstand. Alle reisinfo: societeitengels.nl/route/

 

Ons adres: 

Musemix Concertreeks @ Soc. Engels 

Koningin Emmakade 4-5b, 2518 JR Den Haag 

Email: concertreeks@musemix.com 

Alle concerten beginnen om 20.30 uur mits anders aangegeven. 

De deuren gaan 45 minuten voor aanvang van het concert open... sound checks zijn niet toegankelijk voor het publiek. 

Donateur worden van deze concertreeks?       Klik hier voor info in pdf

Aanmelden mailinglijst 

Afmelden mailinglijst