logo

 

MUSEMIX CONCERTREEKS

2018

 

Engels

Volg en 'click to like' Musemix op FacebookFB

Alweer het laatste concert voor de zomer, laten we er een spektakel van maken. Aan de artiesten zal het zeker niet liggen, want die zijn meer dan goed en super gemotiveerd!

Donderdag 7 juni 2018: Ben Glover met Colm McLean

Als mensen naar de concerten blijven komen, zodat we dit jaar goed vol kunnen maken, dan kunnen de plannen voor dit jaar en verder door gaan, maar het hangt wel degelijk af van de steun voor deze concertreeks ! Blijven de stoelen leeg, dan is een leeg podium het onvermijdelijke gevolg! En dat zou toch wel zonde zijn!   

Musemix Concerts in Sociëteit Engels in 2018 : leuker wordt het ergens anders echt niet!   

Meld je aan via concertreeks@musemix.com

BG CmcL

Ben Glover uit Nashville wordt door journalisten overal geprezen als een van de beste exportproducten van Noord-Ierland. Een boeiende songwriter en een dynamische artiest, die zich met zijn nieuwe studio album, ‘Shorebound’ - net deze maand uitgekomen, steeds verder ontwikkelt als kunstenaar.

De vernieuwende klanken en vormen op ‘Shorebound’ markeren een belangrijke punt in de muzikale geschiedenis van Ben Glover – een moment waarop hij met een knik de afgelopen tien jaar de nodige erkenning geeft en tegelijkertijd  hard vooruit kijkt naar de toekomst. “Ik geloof in cycli en in 2018 is het 10 jaar geleden dat mijn eerste album uitkwam," zegt Glover, "dus het voelt wel alsof dit album een ​​belangrijke mijlpaal is. ‘Shorebound’ is een erkenning van waar ik nu ben en ook erkenning van de mensen met wie ik hier gekomen ben."

Samenwerking is een belangrijk onderdeel van Glover's carrière. Van de co-write met Gretchen Peters in 2016 'Blackbirds' waarmee ze de prijs voor International Song of the Year van de Americana Music Association UK in de wacht sleepten tot de bundeling van krachten met Neilson Hubbard en anderen als de geweldige band Orphan Brigade: muziek maken met anderen is iets waarin Glover uitblinkt en van geniet. Artiesten van beide kanten van de Atlantische Oceaan werkten mee aan ‘Shorebound’ , zoals b.v. Ricky Ross (frontman en songwriter van de Schotse rockers Deacon Blue), Mary Gauthier, Kim Richey, Gretchen Peters, Angel Snow, Robert Vincent , Amy Speace, Anthony Toner, Malojian en Matt McGinn.

Op deze Europese tour wordt Ben Glover vergezeld door Colm McLean, één van de beste Ierse gitaristen waarmee hij al jaren op de planken staat. McLean verlaat de Engelse tour van Gretchen Peters voor een paar dagen om in Nederland met Ben Glover te komen spelen.

Wat de pers zegt over Ben Glover:

“Glover is something special…a rare writing talent with a gift for subtly selling songs, and a unique voice that lingers long in the memory"DAILY EXPRESS SCOTLAND

"Glover has once again raised the bar not just for his own career, but for everyone in the Americana musical panorama..”FOLK RADIO UK 

"Essential listening." MUSIC ROW MAGAZINE 

"A staggeringly authentic take on roots." ELMORE MAGAZINE

En verschillende links met muziek van en info over Ben Glover:

Website      : https://www.benglover.co.uk/

Facebook   : https://www.facebook.com/benglovertunes/

Twitter        : https://twitter.com/benglovermusic

Instagram   : https://www.instagram.com/benglovermusic/

YouTube     : https://www.youtube.com/channel/UCKS4OoV4-ABRxJ0XGZolZlw

Spotify        : https://open.spotify.com/artist/4ln0VOQcJ7jP5DSRYl5Wk7?si=jq8XUXuUTSGmZzZUY23Zmw

 

Vergeet niet om je op te geven voor dit geweldige concert, of voor een van de volgende concerten: weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten maakt het leven gewoon zoveel makkelijker. Email even naar: concertreeks@musemix.com - en dan komt het helemaal in orde.

 

Verwacht tweede helft 2018:

Kevin Welch - woensdag 19 September

David Olney met Daniel Seymour op bas - woensdag 17 Oktober

Michael McDermott met Heather Horton - donderdag 8 November

Ray Bonneville met Richie Laurence on keys - moet nog bevestigd worden

Eric Brace & Thomm Jutz - donderdag 22 November

 

De plannen voor 2018 kunnen alleen doorgaan bij genoeg belangstelling, dus blijf deze concertreeks steunen! Blijven de stoelen leeg, dan is een leeg podium het onvermijdelijke gevolg! En dat zou echt wel zonde zijn!   

Musemix Concerts in Sociëteit Engels in 2017 en in 2018?? : leuker wordt het ergens anders echt niet!   

 

Algemene informatie over de Musemix Concerts:  

Kaartjes zijn €17,- per stuk en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen.

Drankjes en hapjes worden met muntjes van €2,- per stuk betaald. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de ingang, separaat van de toegangskaarten, en moeten ook cash worden betaald. Er is geen pinautomaat.

De muntjes blijven geldig voor volgende concerten. Wijn, bier en frisdrank kosten één muntje, sterke drank twee. De hapjes variëren van 1 tot 4 muntjes (van broodje kaas tot sateh met brood of frietjes). Je kan ook voor het concert van een heerlijke maaltijd genieten in Sociëteit Engels, maar dat is echt alleen op afspraak. Mail Marijke even via de societeitengels.nl website en reserveer een tafeltje.

 

In de omgeving is het, met dank aan de gemeente, betaald parkeren maar er is voldoende plek, als niet voor de deur, dan om de hoek in de omliggende straten. Betaling alleen met pin, niet met cash.

Openbaar vervoer is wel voor de deur, randstadrail 3, met lijn 2, 11 en 17 op slechts een paar minuten loopafstand. Alle reisinfo: societeitengels.nl/route/

Het wordt erg op prijs gesteld als je deze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega's, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link

Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven. 

Ons adres: 

Musemix Concertreeks @ Soc. Engels 

Koningin Emmakade 4-5b, 2518 JR Den Haag 

Email: concertreeks@musemix.com 

 

Alle concerten beginnen om 20.30 uur mits anders aangegeven. 

 

De deuren gaan 45 minuten voor aanvang van het concert open... sound checks zijn niet toegankelijk voor het publiek. 

Donateur worden van deze concertreeks?       

Klik hier voor info in pdf

Aanmelden mailinglijst 

Afmelden mailinglijst

 


Musemix Concerts in Societeit Engels