Musemix

MUSEMIX CONCERTREEKS

2017

Engels

Volg en 'click to like' Musemix op FacebookFB

 

Vrijdag 9 juni 2017 om 20.30 uur:

AD VANDERVEEN met

RENE KAAIJ (piano), TIMON VAN HEERDT (contrabas) & KERSTEN DE LIGNY (background vocals)

Een volle band: Laten we er een hele volle bak van maken om tot het uiterste te genieten!

AV-2017

 

Voor Ad Vanderveen, één van de beste Nederlandse singer-songwriters, is het schrijven van liedjes in eerste instantie een persoonlijke noodzaak. Iets tussen hem en het universum. En in tweede instantie vindt hij het geweldig om zijn muziek te delen met zijn publiek.

Vanderveen's meest recente CD 'Worlds Within' is 'poetry and music in motion'. in de zin dat het vooral gedichten zijn die op muziek gezet zijn met beweging en improvisatie. Wat veel ruimte biedt aan de geweldige band die Ad Vanderveen meebrengt op vrijdag 9 juni! Natuurlijk zijn er ook compacte songs, maar bij sommigen zal het besef van tijd een kleinere rol spelen als de muziek buiten het gebruikelijke 3-4 minuten formaat meandert.

De teksten zijn persoonlijk en levensbeschouwelijk, zoals we eigenlijk wel van Ad Vanderveen gewend zijn. De muziek op de CD ademt een meditatieve en mystieke sfeer, geworteld in een aardse akoestische folk stijl.

Ad Vanderveen: "Natuurlijk voelt deze CD als het beste wat ik ooit gedaan heb, anders was het niet gebeurd. Maar in feite heb ik er geen enkel perspectief over, ik heb dat ingeruild voor onvoorwaardelijke liefde, zorg en positiviteit bij het maken. Het enige dat ik weet is dat het van een hele diepe plek komt."

Een quote uit het concertverslag van In The Woods een paar maanden terug: als dat je niet over de streep trekt....: "Het spelplezier droop van de gezichten van de musici. Wat wil je ook, de solide, maar subtiele bas ondersteuning van Timo, op een bed van piano, Hammond en accordeon van René, die je al ziet glimlachen vlak voor hij gaat inzetten omdat hij al lijkt te bedenken wat de volgende stap wordt. Als anticipatie een gezicht zou moeten hebben dan is het wel deze rasmuzikant. Twee hemelse stemmen van Kersten en Ad, prachtig gitaar werk van de laatste."

En wil je nog meer lezen van wat de rest van de wereld vindt van Ad Vanderveen: deze link openen!

 

Hieronder nog een paar sites met meer info en muziek zodat u weet wat u kan verwachten op vrijdag 9 juni bij de Musemix Concertreeks

advanderveen.com . . . . . . . . . . . advanderveen op youtube

Om kaartjes te bestellen stuur een mail naar concertreeks@musemix.com - het wordt altijd erg op prijs gesteld als we van tevoren weten hoeveel mensen er ongeveer gaan komen. En zeker als we weten dat we de tent genoeg gaan vullen om het concert door te laten gaan!!!

Live muziek is altijd leuker en ook in 2017 zal het nergens in Den Haag en omstreken zo leuk zijn als bij de Musemix concertreeks in Societeit Engels!!! Dus blijf komen, blijf deze reeks steunen en blijf genieten!

Geplande data in 2017 Musemix Concertreeks in Sociëteit Engels:

Woensdag 25 oktober: John Gorka

Woensdag 8 november: Grayson Capps met Corky Hughes

Donderdag 23 november: Wild Ponies

En er kan zomaar nog meer bijkomen!

 

Al vanaf 2003 is de ticketprijs voor deze concertreeks is €15,- p.p. geweest. Na 14 jaar moeten we dit bedrag jammer genoeg met €2,- verhogen tot €17,- per persoon. Ik hoop dat deze verhoging niemand gaat weerhouden om toch naar deze geweldige concertreeks te blijven komen.

 

De plannen voor 2017 kunnen alleen doorgaan bij genoeg belangstelling, dus blijf deze concertreeks steunen! Blijven de stoelen leeg, dan is een leeg podium het onvermijdelijke gevolg! En dat zou toch wel ontzettend zonde zijn!

Musemix Concerts in Sociëteit Engels in 2017: leuker wordt het ergens anders echt niet!

Algemene informatie over de Musemix Concerts:

Kaartjes zijn €17,- per stuk en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen.

Drankjes en hapjes worden met muntjes van €2,- per stuk betaald. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de ingang, separaat van de toegangskaarten, en moeten ook cash worden afgerekend. Er is geen pinautomaat. De muntjes blijven geldig voor volgende concerten. Wijn, bier en frisdrank kosten één muntje, sterke drank twee. De hapjes variëren van 1 tot 4 muntjes (van broodje kaas tot sateh met brood of frietjes). Je kan ook voor het concert van een heerlijke maaltijd genieten in Sociëteit Engels, maar dat is echt alleen op afspraak. Mail Marijke even via de societeitengels.nl website en reserveer een tafeltje.

In de omgeving is het, met dank aan de gemeente, betaald parkeren maar er is voldoende plek, als niet voor de deur, dan om de hoek in de omliggende straten. Betaling alleen met pin, niet met cash.

Openbaar vervoer is wel voor de deur, Randstadrail 3, en lijnen 2, 11 en 17 op slechts een paar minuten loopafstand. Alle reisinfo: societeitengels.nl/route/

 

Ons adres: 

Musemix Concertreeks @ Soc. Engels 

Koningin Emmakade 4-5b, 2518 JR Den Haag 

Email: concertreeks@musemix.com 

Alle concerten beginnen om 20.30 uur mits anders aangegeven. 

De deuren gaan 45 minuten voor aanvang van het concert open... sound checks zijn niet toegankelijk voor het publiek. 

Donateur worden van deze concertreeks?       Klik hier voor info in pdf

Aanmelden mailinglijst 

Afmelden mailinglijst