logo

 

MUSEMIX CONCERTREEKS

2018

 

Engels

Volg en 'click to like' Musemix op FacebookFB

Net zoals de lentezon, blijven wij het ook proberen!

Woensdag 9 mei 2018: Giulia Millanta met Gabe Rhodes

Zorg dat je erbij bent, bij dit concert en de volgende, zodat we dit jaar goed vol kunnen maken. De plannen voor 2018 (en verder) kunnen alleen doorgaan bij genoeg belangstelling, dus blijf deze concertreeks steunen! Blijven de stoelen leeg, dan is een leeg podium het onvermijdelijke gevolg! En dat zou echt wel zonde zijn!   

Musemix Concerts in Sociëteit Engels in 2018 : leuker wordt het ergens anders echt niet!   

Meld je aan via concertreeks@musemix.com

SJ-III

Singer-songwriter, Giulia Millanta komt oorspronkelijk uit Florence, Italië maar woont nu al een aantal jaren in Austin, Texas. Deze creatieve en zeer productieve artieste heeft al een vijftal albums op haar naam staan en aan de volgende wordt ook alweer gewerkt. Ze tourt veel in de VS, maar ook in Europa. Ze is een uitstekende gitaarspeelster – tijdens haar optreden op het Acoustic Guitar Festival in Sarzana in 2010 kreeg zij voor haar volleerde gitaarstijl en liedjes de prijs "New Sounds Of Acoustic Music". Giulia is o.a. omschreven als: “diep met een streepje Piaf, een klein beetje van Lady Day, een paar druppels Norah Jones en een theelepel Medeleine Peroux.” Een jonge en redelijk onbekende zangeres die werkt voor strepen.

In 2012 verkaste Giulia van Italië naar Austin, om haar muzikale grenzen te verleggen. Daar werd ze snel omarmd door de muziekgemeenschap als schrijfster, side person en perfomer in de meest prestigieuze locaties in deze gerenommeerde singer-songwriter stad. Door haar unieke tweetalige vaardigheden en haar onverschrokken stijl, overstijgt ze culturele grenzen en verbindt ze op unieke wijze muziek uit verschillende werelden. Haar laatste CD ‘Moonbeam Parade’ dateert uit 2016 en werd in Austin opgenomen met de crème de la crème van de Austin music scene en door Giulia zelf geproduceerd.

Gast-gitaristen staan te dringen om met haar op tournee te gaan of mee te spelen op haar nieuwe CD die later dit jaar uit gaat komen: ‘Conversation with a Ghost’. Haar begeleider voor deze tour is Gabe Rhodes, geen onbekende hier natuurlijk…. Zijn ongelooflijk gitaarspel en natuurlijke en humoristische manier van optreden zijn al vaak onder de aandacht gebracht toen hij hier speelde met zijn moeder, Kimmie Rhodes, maar ook tijdens zijn concerten in de VS met Willie Nelson en met Billy Joe Shaver – topartiesten die geen tweederangs sidemen aan hun zijde dulden.

Onbekend maakt onbemind – maar alle grote artiesten van dit moment waren ooit onbekend en alleen bemind door hun familie (soms!) en beste vrienden. Jammer genoeg zien we te vaak dat mensen het risico niet durven lopen om wat nieuws te komen horen. Ik weet dat het publiek van onze Concertreeks een uitermate goed beluisterd publiek is, dat zich wel durft open te stellen voor nieuwe artiesten, en ik hoop dus ook dat jullie in groten getale op dit optreden af zullen komen. Want net zoals alle andere concerten in deze series, wordt dit ook weer helemaal geweldig!

 

Website Giulia Millanta                        Giulia Millanta & Gabe Rhodes op youtube

 

Vergeet niet om je op te geven voor dit geweldige concert, of voor een van de volgende concerten: weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten maakt het leven gewoon zoveel makkelijker. Email even naar: concertreeks@musemix.com - en dan komt het helemaal in orde.

 

Donderdag 7 juni 2018: Ben Glover met Colm McLean op gitaar

website Ben Glover

Youtube link Ben Glover

Spotify playlist link Ben Glover

 

 

 

Verwacht tweede helft 2018:

Kevin Welch

David Olney met Daniel Seymour op bas

Michael McDermott met Heather Horton

Ray Bonneville

Eric Brace & Thomm Jutz

 

De plannen voor 2018 kunnen alleen doorgaan bij genoeg belangstelling, dus blijf deze concertreeks steunen! Blijven de stoelen leeg, dan is een leeg podium het onvermijdelijke gevolg! En dat zou echt wel zonde zijn!   

Musemix Concerts in Sociëteit Engels in 2017 en in 2018?? : leuker wordt het ergens anders echt niet!   

 

Algemene informatie over de Musemix Concerts:  

Kaartjes zijn €17,- per stuk en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen.

Drankjes en hapjes worden met muntjes van €2,- per stuk betaald. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de ingang, separaat van de toegangskaarten, en moeten ook cash worden betaald. Er is geen pinautomaat.

De muntjes blijven geldig voor volgende concerten. Wijn, bier en frisdrank kosten één muntje, sterke drank twee. De hapjes variëren van 1 tot 4 muntjes (van broodje kaas tot sateh met brood of frietjes). Je kan ook voor het concert van een heerlijke maaltijd genieten in Sociëteit Engels, maar dat is echt alleen op afspraak. Mail Marijke even via de societeitengels.nl website en reserveer een tafeltje.

 

In de omgeving is het, met dank aan de gemeente, betaald parkeren maar er is voldoende plek, als niet voor de deur, dan om de hoek in de omliggende straten. Betaling alleen met pin, niet met cash.

Openbaar vervoer is wel voor de deur, randstadrail 3, met lijn 2, 11 en 17 op slechts een paar minuten loopafstand. Alle reisinfo: societeitengels.nl/route/

Het wordt erg op prijs gesteld als je deze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega's, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link

Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven. 

Ons adres: 

Musemix Concertreeks @ Soc. Engels 

Koningin Emmakade 4-5b, 2518 JR Den Haag 

Email: concertreeks@musemix.com 

 

Alle concerten beginnen om 20.30 uur mits anders aangegeven. 

 

De deuren gaan 45 minuten voor aanvang van het concert open... sound checks zijn niet toegankelijk voor het publiek. 

Donateur worden van deze concertreeks?       

Klik hier voor info in pdf

Aanmelden mailinglijst 

Afmelden mailinglijst

 


Musemix Concerts in Societeit Engels