logo

 

MUSEMIX CONCERTREEKS

2018

 

Engels

Volg en 'click to like' Musemix op FacebookFB

 

Iedereen een hele gave zomer gewenst in tot in September.

Als mensen naar de concerten blijven komen, zodat we dit jaar goed vol kunnen maken, dan kunnen de plannen voor 2019 doorgaan.... en die plannen zijn er volop: Krista Detor, John Gorka, Malcolm Holcombe, Hannah Aldridge.... het staat allemaal in de planning, maar e.e.a. hangt wel degelijk af van de steun voor deze concertreeks ! Blijven de stoelen leeg, dan is een leeg podium het onvermijdelijke gevolg! En dat zou toch wel zonde zijn!   

Musemix Concerts in Sociëteit Engels in 2018 : leuker wordt het ergens anders echt niet!   

Meld je aan voor alle concerten via concertreeks@musemix.com

 

Verwacht tweede helft 2018:

Kevin Welch - woensdag 19 September

David Olney met Daniel Seymour op bas - woensdag 17 Oktober

Michael McDermott met Heather Horton - donderdag 8 November

Eric Brace & Thomm Jutz - donderdag 22 November

 

 

Musemix Concerts in Sociëteit Engels in 2018 en in 2019?? : leuker wordt het ergens anders echt niet!   

 

Algemene informatie over de Musemix Concerts:  

Kaartjes zijn €17,- per stuk en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen.

Drankjes en hapjes worden met muntjes van €2,- per stuk betaald. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de ingang, separaat van de toegangskaarten, en moeten ook cash worden betaald. Er is geen pinautomaat.

De muntjes blijven geldig voor volgende concerten. Wijn, bier en frisdrank kosten één muntje, sterke drank twee. De hapjes variëren van 1 tot 4 muntjes (van broodje kaas tot sateh met brood of frietjes). Je kan ook voor het concert van een heerlijke maaltijd genieten in Sociëteit Engels, maar dat is echt alleen op afspraak. Mail Marijke even via de societeitengels.nl website en reserveer een tafeltje.

 

In de omgeving is het, met dank aan de gemeente, betaald parkeren maar er is voldoende plek, als niet voor de deur, dan om de hoek in de omliggende straten. Betaling alleen met pin, niet met cash.

Openbaar vervoer is wel voor de deur, randstadrail 3, met lijn 2, 11 en 17 op slechts een paar minuten loopafstand. Alle reisinfo: societeitengels.nl/route/

Het wordt erg op prijs gesteld als je deze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega's, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link

Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven. 

Ons adres: 

Musemix Concertreeks @ Soc. Engels 

Koningin Emmakade 4-5b, 2518 JR Den Haag 

Email: concertreeks@musemix.com 

 

Alle concerten beginnen om 20.30 uur mits anders aangegeven. 

 

De deuren gaan 45 minuten voor aanvang van het concert open... sound checks zijn niet toegankelijk voor het publiek. 

Donateur worden van deze concertreeks?       

Klik hier voor info in pdf

Aanmelden mailinglijst 

Afmelden mailinglijst

 


Musemix Concerts in Societeit Engels