Menu Close

MUSEMIX CONCERTS IN SOCIËTEIT ENGELS  IN 2018 EN 2019
Leuker wordt het ergens anders echt niet!

Geplande concerten
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Algemene informatie over de Musemix Concerts

Geplande concerten

Na een geweldige start, een dijk van een concert in een lekkere volle zaal, gaan we vol goede moed door naar het volgende concert en die is ook echt niet voor de poes! Een klassieker van de bovenste plank:

Woensdag 17 Oktober 2018 om 20.30 uur:

David Olney met Dan Seymour op bas

Musemix Concerts in Sociëteit Engels in 2018 – leuker wordt het ergens anders echt niet!

Meld je aan via concertreeks@musemix.com

 

David Olney verandert niets aan een zichtbaar uiterlijk, hij verandert het uiterlijk van de werkelijkheid. Hij verandert de ruimte en de manier waarop wij ons in die ruimte voelen. Hij verandert harten, geesten en gemoedstoestanden zoals de rest van ons lakens verandert, alleen zonder die slecht gevouwen hoeken. Zijn liedjes zijn wonderen van verrassing en genot. 

Op zijn nieuwe CD ‘This Side or the Other’ hoor je een man is die bekend is met het dwalende leven en het verlangende hart van een dichter. Hoewel geen conceptalbum, is er wel een terugkerend thema. De frequente verwijzing in de songs naar muren – of ze opgebouwd worden of neergehaald : Olney is meer dan zijn eigen aandeel muren tegen gekomen en hij doet nog steeds zijn best om ze te begrijpen. 

‘Ik hou van liedjes waar je iets in hoort en dan opeens is het veel meer dan je dacht. Zoiets als een loodgieter die opera gaat zingen. Je verwacht het niet. Er zijn weinig ontmoetingen met kunst waar zo’n stoot uit een onverwachte hoek komt.’ 

Bij David Olney, met Daniel Seymour aan zijn zijde op bas, mag je wel degelijk het onverwachte vermoeden en ja hoor, die k.o.-stoot komt regelmatig! Een avond met David Olney is een collectie van woorden, melodiën, ritme, onbetrouwbare vertellers, gewelddadige opschepperij, weemoedige introspectie, freaks, leugenaars, oplichters, gekken en geliefden. 

Dit alles draagt bij aan de kracht van Olney als songwriter en één van de meest gerespecteerde artiesten in het Americana circuit. 

website David Olney: http://www.davidolney.com

Vergeet niet om je op te geven voor dit geweldige concert, of voor een van de volgende concerten: weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten maakt het leven gewoon zoveel makkelijker. Mail even naar concertreeks@musemix.com – en dan komt het helemaal in orde.

Als mensen naar de concerten blijven komen, zodat we dit jaar goed vol kunnen maken, dan kunnen de plannen voor dit jaar en verder door gaan. Dit hangt echter wel degelijk af van de steun voor deze concertreeks. Blijven de stoelen leeg, dan is een leeg podium het onvermijdelijke gevolg. En dat zou toch wel zonde zijn!

Verder verwacht in 2018:
Michael McDermott met Heather Horton – woensdag 7 november (deze datum is aangepast!)
Eric Brace & Thomm Jutz – donderdag 22 november

Plannen voor 2019 : o.a. Krista Detor, John Gorka, Danny Schmidt & Malcolm Holcombe; voor later in 2019: Chris Smither, Dar Williams & Grayson Capps.

Alle reden dus om deze reeks te blijven steunen!


Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gesteld worden van nieuwe concerten in de reeks van Musemix? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link. Het wordt erg op prijs gesteld als je onze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega’s, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven.

Aanmelden mailinglijst
Afmelden mailinglijst

Donateur worden van deze concertreeks?
Klik hier voor info in pdf

Algemene informatie over de Musemix Concerts

Kaartjes zijn €17,- per stuk en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld, want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen.

Drankjes en hapjes worden met muntjes van €2,- per stuk betaald. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de ingang, separaat van de toegangskaarten, en moeten ook cash worden betaald. Er is geen pinautomaat.

De muntjes blijven geldig voor volgende concerten. Wijn, bier en frisdrank kosten één muntje, sterke drank twee. De hapjes variëren van een tot vier muntjes (van broodje kaas tot saté met brood of frietjes). Je kan ook voor het concert van een heerlijke maaltijd genieten in Sociëteit Engels, maar dat is echt alleen op afspraak. Mail Marijke even via societeitengels.nl en reserveer een tafeltje.

societeit-engels-picOns adres:

Musemix Concertreeks @ Sociëteit Engels
Koningin Emmakade 4-5b
2518 JR Den Haag

Email: concertreeks@musemix.com

Alle concerten beginnen om 20.30 uur, tenzij anders aangegeven. De deuren gaan 45 minuten voor aanvang van het concert open.  Soundchecks zijn niet toegankelijk voor het publiek.

In de omgeving is het (met dank aan de gemeente) betaald parkeren, maar er is voldoende plek; als niet voor de deur, dan om de hoek in de omliggende straten. Betaling alleen met pin, niet met cash.

Openbaar vervoer is wel voor de deur, randstadrail 3, lijn 2, 11 en 17, op slechts een paar minuten loopafstand. Alle reisinfo: societeitengels.nl/route/