Menu Close

KRISTA DETOR BIJ MUSEMIX CONCERTS  @ MAX GUITAR
Woensdag 13 maart 2019 – om 20.00 uur!

Voor het eerst op ons podium: KRISTA DETOR. Het tijdschrift MusicDish noemt haar werk ontzagwekkend. The Allmusic Guide  noemt haar ‘Een kunstenares met een zeldzame vaardigheid met een diep poëtisch geschenk’ en Rolling Stone heeft het over ‘Een klein wonder’. Pic Krista
Krista Detor brengt heel veel naar haar podium:  een ongelooflijk gevoel voor sfeer, voor toon, intimiteit, muzikaliteit, prachtige teksten en dit alles met een heerlijke dosis humor en zelfspot en vertolkt door een van de mooiste en warmste stemmen die je ooit zal horen. Krista Detor wordt ook wel een van Amerika’s best bewaarde geheimen genoemd, maar ondertussen heeft ze podia gedeeld met grootheden als Loudon Wainwright, The Neville Bros. en Joan Armatrading en nog vele anderen. Haar bekendheid begon voor de meeste critici en echte muziekliefhebbers vanaf haar album Mudshow uit 2006. Dertien jaar na dato staat Mudshow nog altijd als een huis. Meer succesvolle albums volgden. Ook in Europa kreeg ze het nodige succes, met een eerste plaats in de EuroAmericana Chart. Haar voorlaatste album Barely kreeg ook weer uitstekende kritieken. Op deze tour brengt ze een Best of Krista Detor mee en een data stick met haar hele collectie, dus voor alle nieuwelingen (en daar hoor ik zelf ook wel bij!) : sla je slag!

Op 13 maart staat deze veelzijdige artieste op ons nieuwe podium, met partner David Weber, met haar keyboard en trekharmonica, met haar uitzonderlijke talent en en we zeggen dit gewoon nog een keer: behalve dat het nergens anders in Den Haag leuker wordt die avond, wordt dit ook een avond om niet snel te vergeten.

Website: kristadetor.com                                     Krista Detor on youtube

Algemene informatie over de Musemix Concerts

Onze nieuwe locatie is:

Max Guitar

Dr. Lelykade 12

2583 CM Den Haag

www.maxguitarstore.com

Een hele gave locatie, met een klein podium, met plek voor zo’n 70 man, met café Max aan de voorkant van het pand met uitzicht over de haven van Scheveningen, met de mooiste gitaren aan de muur, waardoor de akoestiek ook weer iets heel bijzonders gaat krijgen, met parkeermogelijkheden, en genoeg restaurantjes om te tafelen voor de concerten.

De concerten beginnen om 20.00 uur!!!

Deuren gaan open om 19.15 uur. Kaartjes zijn €20,- p.p., inclusief een consumptie, en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld, want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen. Reserveringen via: concertreeks@musemix.com
Drankjes zijn beschikbaar aan de bar van Café Max.

 

Gepland voor 2019:

Donderdag 25 april 2019: Danny Schmidt

Donderdag 16 mei 2019: Hannah Aldridge met Gustav Sjödin op gitaar.

Voorlopig gaan we tot de zomer met een drietal concerten proefdraaien. De uitkomst hiervan zal moeten zijn dat het financieel verantwoord blijft om door te gaan. Daarom is er besloten om de entrée te verhogen naar €20 per kaartje, maar dat is wel inclusief een consumptie in Café Max. En verder doe ik toch weer een beroep op iedereen om, als het enigszins kan, deze concertreeks te sponsoren. In het begin, jaren terug, liep deze actie vrij goed, maar daar is toch wel enigszins de klad in gekomen en de financiële buffer is nu tot echt bijna niets geslonken. Er waren zoveel reacties dat we door moesten gaan met deze concertreeks, en we doen het graag, maar …….   Dus als je donateur wilt worden, stuur dan even een mailtje en dan stuur ik de nodige informatie aan je op: DonerenConcertreeks@musemix.com

Het is op 13 maart echt nergens anders leuker!


Aanmelden voor de nieuwsbrief/mailinglijst

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuws van Musemix Concerts? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link. Het wordt erg op prijs gesteld als je onze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega’s, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven.

Aanmelden mailinglijst
Afmelden mailinglijst

 

 

Musemix is lid van Luisterpodia