Menu Close

MUSEMIX CONCERTS  @ MAX GUITAR
Programma voor 2019

Reserveringen via: concertreeks@musemix.com

De Musemix concerten gaan in 2019 door bij Max Guitar in de prachtige haven van Scheveningen. Voor nu hebben we de volgende 4 data gereserveerd en we hopen dat er heel veel mensen op af zullen komen. We gaan proberen om de ruimte bij Max zo optimaal mogelijk te gebruiken, met speelsere verlichting en een meer overzichtelijke opzet van de stoeltjes. Dit zal ook de intimiteit van de concerten verbeteren, want dat is in onze optiek toch nog wel een aandachtspunt. Dit laat onverlet dat we weer een aantal pracht artiesten op het podium hebben staan, en we hopen dan ook op een volle bak bij iedere artiest.

Schrijf de volgende data alvast op in jullie agenda:

Donderdag 19 September: Giulia Millanta

Donderdag 3 Oktober : Chris Smither

Vrijdag 25 Oktober: Grayson Capps, met Corky Hughes en Sadie Morningstar

Donderdag 28 November: Richard Shindell

 

Onze locatie is:

Max Guitar

Dr. Lelykade 12

2583 CM Den Haag

www.maxguitarstore.com

Een hele gave locatie, met een klein podium, met plek voor zo’n 60 man, met café Max aan de voorkant van het pand met uitzicht over de haven van Scheveningen, met de mooiste gitaren aan de muur, waardoor de akoestiek ook weer iets heel bijzonders gaat krijgen, met parkeermogelijkheden, en genoeg restaurantjes om te tafelen voor de concerten.

De concerten beginnen om 20.00 uur!!!

Deuren gaan open om 19.15 uur. Kaartjes zijn €20,- p.p., inclusief een consumptie, en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld, want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen. Reserveringen via: concertreeks@musemix.com
Drankjes zijn beschikbaar aan de bar van Café Max.

Het blijft mogelijk om je als sponsor van deze concertreeks op te geven, dus als je bij wilt dragen aan het doorgaan van deze reeks, stuur dan even een mailtje en dan stuur ik de nodige informatie aan je op: DonerenConcertreeks@musemix.com

Het is op onze concertavonden echt nergens anders leuker!


Aanmelden voor de nieuwsbrief/mailinglijst

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuws van Musemix Concerts? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link. Het wordt erg op prijs gesteld als je onze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega’s, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven.

Aanmelden mailinglijst
Afmelden mailinglijst

 

 

Musemix is lid van Luisterpodia