Menu Close

MUSEMIX CONCERTS  –  RICHARD SHINDELL

Donderdag 28 november 2019 @ 20.00 uur
Reserveringen via: concertreeks@musemix.com
 

Je kan makkelijk of moeilijk doen over de het talent van Richard Shindell hij is een uitermate intelligent persoon die songs schrijft alsof ze schilderijen zijn, die verhalen vertellen, ideeën en beelden naast en tegenover elkaar plaatsen, die personages bewonen en hele werelden zichtbaar doen worden voor zijn luisteraars, hij is een geweldige gitaarspeler en performer. Maar uiteindelijk geeft Richard Shindell zich over aan zijn publiek via een van de meest rekbare interpretatiemogelijkheden die onze cultuur biedt: zijn songs.

Richard Shindell is mogelijk één van de best bewaarde geheimen in het genre. In de jaren negentig leverde hij prachtige albums af, met Sparrows Point (1992), Reunion Hill (1997) en Somewhere Near Paterson (2000). Ook het titelloze album dat hij in 1999 samen met Dar Williams en Lucy Kaplansky maakte als Cry Cry Cry was een artistiek hoogtepunt. Zijn vriendelijke bariton en zijn superbe gitaarspel vormen de basis voor zijn vaak poëtische, niet van engagement gespeende, songs. Vanaf zijn debuut in 1992 heeft hij klassiekers geschreven die met de jaren prachtiger en prachtiger worden. Shindell is zo’n artiest die je gewoon elke paar jaar een keer moet zien, gewoon om bij te blijven. Dit is voorlopig wel een laatste kans want Shindell heeft besloten dat dit zijn laatste tour gaat worden. Nog één keer ‘on the road again’ en dan gaat hij andere dingen doen. Of we hem daarna nog op een podium hier terug zien is de vraag. Maar je kan het antwoord voor blijven door op 28 november acte de présence te geven in DC Copernicus.

Website Richard Shindell           Richard Shindell op Youtube         
Het concert begint om 20.00 uur!!!
De locatie voor dit concert is
DC Copernicus – Daguerrestraat 16, 2561 TT Den Haag
Deuren gaan open om 19.15 uur. Kaartjes zijn €20,- p.p., inclusief een consumptie, en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld, want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen. Reserveringen via: concertreeks@musemix.com
Hoe kom je bij de Daguerrestraat: Zijstraat van de Regentessestraat.
Auto: het is in de buurt betaald parkeren vanaf 18.00 uur.
Openbaar vervoer: tram 11 (halte Weimarstraat of Laan van Meerdervoort) en tram 3 (halte Conradkade), en dan een paar 100 meter lopen.
Een hapje eten vooraf: er zijn een rits mogelijkheden op het Regentesseplein, de Weimarstraat, de Reinckenstraat en de Prins Hendrikstraat.
Of we volgend jaar doorgaan met de Musemix Concertreeks hangt in grote mate af van het enthousiasme van de concertgangers. Er zijn al een paar hele gave artiesten die heel graag willen spelen bij ons. Peter Mulvey, The Orphan Brigade, Mare Wakefield & Nomad, Eric Brace, Peter Cooper & Thomm Jutz, Michael McDermott, ze horen allemaal tot de mogelijkheden, als en indien…..

Het blijft mogelijk om je als sponsor van deze concertreeks op te geven, dus als je bij wilt dragen aan het doorgaan van deze reeks, stuur dan even een mailtje en dan stuur ik de nodige informatie aan je op: DonerenConcertreeks@musemix.com

Het is op onze concertavonden echt nergens anders leuker! Waar we ook zitten!!!


Aanmelden voor de nieuwsbrief/mailinglijst

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuws van Musemix Concerts? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link. Het wordt erg op prijs gesteld als je onze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega’s, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven.

Aanmelden mailinglijst
Afmelden mailinglijst

 

Musemix is lid van Luisterpodia