Menu Close

MUSEMIX CONCERTS  GAAT DOOR IN  2019!
Zoals gezegd, het wordt nergens anders leuker! 

Geplande concerten
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Algemene informatie over de Musemix Concerts


Na lang zoeken en veel bekijken kan ik jullie, met een heel goed gevoel, melden dat onze concertreeks doorgaat in de beste gitaarwinkel van Den Haag en verre omstreken: Max Guitar aan de Dr. Lelykade in Scheveningen! Een hele gave locatie, met een klein podium, met plek voor zo’n 70 man, met café Max aan de voorkant van het pand met uitzicht over de haven van Scheveningen, met de mooiste gitaren aan de muur, waardoor de akoestiek ook weer iets heel bijzonders gaat krijgen, met parkeermogelijkheden, en genoeg restaurantjes om te tafelen voor de concerten, en een eigenaar, Robbert van der Ende, die met veel plezier dit avontuur met ons aan wil gaan.

Voorlopig gaan we 3 concerten proefdraaien, voor de zomer. De uitkomst hiervan zal moeten zijn dat het financieel verantwoord blijft om door te gaan. Daarom is er besloten om de entrée te verhogen naar €20 per kaartje, maar dat is wel inclusief een consumptie in Café Max. En verder doe ik toch weer een beroep op iedereen om, als het enigszins kan, deze concertreeks te sponsoren. In het begin, jaren terug, liep deze actie vrij goed, maar daar is toch wel enigszins de klad in gekomen en de financiële buffer is nu tot echt bijna niets geslonken. Er waren zoveel reacties dat we door moesten gaan met deze concertreeks, en we doen het graag, maar …….   Dus als je donateur wilt worden, stuur dan even een mailtje en dan stuur ik de nodige informatie aan je op: DonerenConcertreeks@musemix.com

Onze nieuwe locatie:

Max Guitar

Dr. Lelykade 12

2583 CM Den Haag

www.maxguitarstore.com/

De data en namen voor de geplande concerten zijn:

Woensdag 13 maart 2019: Krista Detor en Dave Webber

Donderdag 25 april 2019: Danny Schmidt

Donderdag 16 mei 2019: Hannah Aldridge met Gustav Sjödin op gitaar.

 

Kaartjes zijn €20,- per stuk, inclusief een consumptie, en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld, want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen. Reserveringen via: concertreeks@musemix.com
Drankjes zijn beschikbaar aan de bar van Café Max.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gesteld worden van nieuws over Musemix Concerts? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link. Het wordt erg op prijs gesteld als je onze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega’s, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven.

Aanmelden mailinglijst
Afmelden mailinglijst

Musemix is lid van Luisterpodia