Menu Close

MUSEMIX CONCERTS  –  2022

Met verschrikkelijk veel pijn in mijn hart moet ik julle meedelen dat onze geweldige, superlatieve geluidsman Ron Woestenburg
op 6 mei 2022, op zijn 70ste verjaardag is overleden aan een hartstilstand.
En nu is het stil. 
Het verdriet om het verlies van deze gigant gaat heel diep: vanaf het tweede Musemix concert in Happy Days, meer dan 20 jaar geleden, heeft Ron het geluid voor ons gedaan, heeft hij de concerten in goede banen geleid, heeft hij mij van alles proberen te leren over geluid, heeft hij altijd weer een nieuwe locatie voorgesteld waar we door konden gaan met de muziek, heeft hij meegespeeld met artiesten waardoor het concert altijd naar verdere hoogte werd gestuwd…. kort gezegd, zonder Ron was deze concertreeks nooit geworden wat het is.
En nu is het stil. 
Natuurlijk wisten veel van ons dat Ron kampte met een niet bijster geweldige gezondheid, maar hij liet het niet gebeuren dat zoiets zijn leven en enthousiasme overschaduwde. Hij bleef opgewekt en bleef muziek maken en anderen de kans geven om hun muziek te maken. Hij bleef doen wat zijn hart hem ingaf.
En nu is het stil.
Zijn vriendschap was rotsvast, vol humor, gemakkelijk zonder enige stress, hij stelde geen eisen, Ron was een goed en mooi mens: een gever!
En nu is het stil.
Er wordt gewerkt aan een muzikaal gebeuren in de geest van Ron. Zodra ik daar meer informatie over heb, zal ik dat hier doorgeven.
En nu is het stil. 

 

 

Aanmelden mailinglijst
Afmelden mailinglijst

 

Musemix is lid van Luisterpodia