Menu Close

HANNAH ALDRIDGE BIJ  MUSEMIX CONCERTS  @ MAX GUITAR
Donderdag 16 mei 2019 – om 20.00 uur!

Reserveringen via: concertreeks@musemix.com

 

Hannah Aldridge is een perfecte mix van haar roots: Muscle Shoals in Alabama en Nashville in Tennessee. Denk Percy Sledge, Rolling Stones en de Muscle Shoals studios en denk country rock en singer-songwriter vanuit Nashville. Deze mix zorgt voor een unieke artiest die hele sterke songs ten gehore brengt: Hannah Aldridge dus! 

 

In literatuur en in songwriting is het Amerikaanse Zuiden vaak de plek waar schrijvers hun angsten onder ogen zien. Hannah Aldridge dompelt niet alleen haar pen in die Zuidelijke put, maar belichaamt ze ook.  In bijna elk nummer staat ze tegenover demonen van een vroeger leven met drugsgebruik, mislukte relaties en de littekens van die ervaringen in de Amerikaanse Bible Belt.  
Haar eerste album ‘Gold Rush’ lanceerde haar carrière en trok de aandacht van collega songwriters en voerde haar over de hele wereld naar een grote schare fans. Haar tweede album ‘Gold Rush’ toont een meer volwassen en iets afstandelijkere artiest met meer levens- en muziekervaring. Haar nieuwste CD ‘Live in Black & White’, brengt de 2 CD’s samen. De eerlijkheid in de songs wordt versterkt door Hannah’s koppige, misschien uitdagende karakter, die haar muziek dat hoopvolle randje geeft.
Tijdens haar muzikale opleiding als klassiek pianiste, kwam Hannah Aldrige toevallig in contact met haar eigen schrijverstalent. Alhoewel, in Nashville en in het Bluebird Café???? Misschien toch wel meer serendipiteit dan toeval.
Wij profiteren hier in ieder geval van, want de songs van Hannah hebben iets te vertellen, en worden voor het voetlicht gebracht door een jonge vrouw die bereid is om zich met hart en ziel te vergeven aan haar vak. De liedjes zijn scherp, met kanttekeningen over natuurlijk de moeilijke kant van het leven, maar ook van de goede kant.  Hannah’s live optredens zijn een genot, levendig, energiek en met een muzikale omlijsting die er mag zijn. Tijdens deze tour wordt Hannah ook nog eens op gitaar en zang begeleid door Gustav Sjödin, lid van de Zweedse band Jetbone. 
Een heerlijke avond is gewoon gegarandeerd!
Website: hannahaldridge.com                          Hannah Aldridge op youtube

Algemene informatie over de Musemix Concerts

Onze locatie is:

Max Guitar

Dr. Lelykade 12

2583 CM Den Haag

www.maxguitarstore.com

Een hele gave locatie, met een klein podium, met plek voor zo’n 60 man, met café Max aan de voorkant van het pand met uitzicht over de haven van Scheveningen, met de mooiste gitaren aan de muur, waardoor de akoestiek ook weer iets heel bijzonders gaat krijgen, met parkeermogelijkheden, en genoeg restaurantjes om te tafelen voor de concerten.

De concerten beginnen om 20.00 uur!!!

Deuren gaan open om 19.15 uur. Kaartjes zijn €20,- p.p., inclusief een consumptie, en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld, want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen. Reserveringen via: concertreeks@musemix.com
Drankjes zijn beschikbaar aan de bar van Café Max.

Voorlopig draaien we proef tot de zomer met een drietal concerten waarvan dit de laatste is. De uitkomst zal moeten zijn dat het financieel verantwoord blijft om door te gaan. Daarom is er besloten om de entrée te verhogen naar €20 per kaartje, maar dat is wel inclusief een consumptie in Café Max. En verder doe ik toch weer een beroep op iedereen om, als het enigszins kan, deze concertreeks te sponsoren. In het begin, jaren terug, liep deze actie vrij goed, maar daar is toch wel enigszins de klad in gekomen en de financiële buffer is nu tot echt bijna niets geslonken. Er waren zoveel reacties dat we door moesten gaan met deze concertreeks, en we doen het graag, maar …….   Dus als je donateur wilt worden, stuur dan even een mailtje en dan stuur ik de nodige informatie aan je op: DonerenConcertreeks@musemix.com

Het is op 16 mei echt nergens anders leuker!


Aanmelden voor de nieuwsbrief/mailinglijst

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuws van Musemix Concerts? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link. Het wordt erg op prijs gesteld als je onze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega’s, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven.

Aanmelden mailinglijst
Afmelden mailinglijst

 

 

Musemix is lid van Luisterpodia