Menu Close

MUSEMIX CONCERTS  –  2020

Nu dat de concerten voor dit jaar zijn afgelopen, gaan we ons beraden op plannen voor het volgend jaar. Het aanbod is best geweldig dus watch this space.
  Wij zijn aangenaam verrast door de mogelijkheden geboden door de verschillende locaties die we in de tweede helft van 2019 hebben mogen gebruiken. Ook hier moeten we over na gaan denken.
Maar of we doorgaan met de Musemix Concertreeks hangt in grote mate af van het enthousiasme van de concertgangers. Er zijn al een paar hele gave artiesten die heel graag willen spelen bij ons. Peter Mulvey, The Orphan Brigade, Mare Wakefield & Nomad, Eric Brace, Peter Cooper & Thomm Jutz, Michael McDermott, ze horen allemaal tot de mogelijkheden, als en indien…..

Het blijft mogelijk om je als sponsor van deze concertreeks op te geven, dus als je bij wilt dragen aan het doorgaan van deze reeks, stuur dan even een mailtje en dan stuur ik de nodige informatie aan je op: DonerenConcertreeks@musemix.com

Het is op onze concertavonden echt nergens anders leuker! Waar we ook zitten!!!


Aanmelden voor de nieuwsbrief/mailinglijst

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuws van Musemix Concerts? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link. Het wordt erg op prijs gesteld als je onze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega’s, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven.

Aanmelden mailinglijst
Afmelden mailinglijst

 

Musemix is lid van Luisterpodia