Menu Close

MUSEMIX CONCERTS  –  2021

Musemix artiesten ‘live’ from Shipley, West Yorkshire!

In 2020 zijn live streams gemeengoed geworden. Ook Musemix artiesten hebben zich hierop gestort. Het probleem met de meeste live streams uit de VS is echter het tijdsverschil, zodat we hier of laat op moeten blijven of achteraf moeten kijken en dan is het natuurlijk geen ‘live’ stream meer.
Over de jaren heen heb ik vaak samengewerkt met The Live Room in Shipley in West Yorkshire in Engeland. Zij hebben nu een aantal Musemix artiesten gecontracteerd om via hun live stream een ‘Europees’ optreden te verzorgen, waar iedereen in dit deel van de wereld ook echt ‘live’ naar kan kijken, dus een live optreden op een voor Europa hele redelijke tijd, vòòr bedtijd in ieder geval, nl om 21.00 uur.
Elke artiest doet 2 sets en in de pauze wordt hij/zij geinterviewed door de promoters, Ron en Hilary. 
De toegangsprijs voor het concert is UK£10 p.p. maar met de kortingscodes hieronder krijgen mensen die zich via dit bericht op deze mailinglijst aanmelden een korting van 20% bij het afrekenen. Dus een kaartje kost dan maar UK£8 p.p. 70% van de entree gaat naar de artiest.
De concert informatie is te vinden op de volgende site:
Zondag 17 Januari 2021
Eliza Gilkyson                                                kortingscode voor 20% = ATTA26J9    –   invullen bij afrekenen
Zondag 31 Januari 2021
Peter Mulvey                                                 kortingscode voor 20% =  YXJTX8AT    –   invullen bij afrekenen
Zondag 7 Februari 2021
Carrie Elkin & Danny Schmidt                        kortingscode voor 20% =  FWWQ9KSX    –   invullen bij afrekenen
De livestreams beginnen om 20.50 uur, de shows beginnen om 21.00 uur!
Dus zet deze data in je agenda, koop een kaartje en ga genieten van een heerlijk concert:
In Maart komen Malcolm Holcombe, Dar Williams en hopelijk Darrell Scott aan de beurt.  Daar komt tzt verdere informatie over.

 

Blijf veilig, blijf gezond, was je handen, houdt fysieke afstand, maar blijf wel dichtbij! Wees voorzichtig voor jezelf en voor anderen!

 

Sponsor van de Musemix Concertreeks

Sponsorschap voor deze reeks is voor dit jaar geannuleerd, want er is niets te sponsoren! Mocht je toch wat willen doneren, kies dan een of meerdere artiesten en stuur hen wat.

Aanmelden voor de nieuwsbrief/mailinglijst

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuws van Musemix Concerts? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link. Het wordt erg op prijs gesteld als je onze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega’s, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven.

Aanmelden mailinglijst
Afmelden mailinglijst

 

Musemix is lid van Luisterpodia