Menu Close

MUSEMIX CONCERTS  –  2020

Jammer genoeg zijn wij ook niet immuun voor het Corona virus en zijn alle concerten tot nader order geannuleerd. Heel erg sneu voor de artiesten die allemaal echt zullen gaan inboeten, maar wij kunnen ze wel een reikende hand geven: door af en toe iets te downloaden of bestellen(met betaling!) van de website van de artiesten, een CD of t-shirt, het is nl. altijd leuk om iets weg te geven! Alle websites zijn te vinden op musemix.com/artists/.

Ik zal af en toe wat links op deze site zetten waar live muziek gehoord kan worden, niet alleen van Musemix artiesten, maar ook gewoon wat ik leuk vind en waarvan ik denk dat jullie het ook leuk zullen vinden. 

De legendarische optredens van zoveel artiesten in het TV programma Austin City Limits worden gratis aangeboden tijdens deze Corona crisis: 

https://cbsaustin.com/news/local/austin-city-limits-opens-up-video-archives-for-free-during-covid-19-pandemic

 

Paste Magazine heeft een aantal geweldige live concerten op hun website gezet, van o.a.: Bruce Springsteen, Bonnie Raitt, Peter Frampton, Jason Isbell, Prince and several others:

https://www.pastemagazine.com/music/bruce-springsteen-the-e-street-band/bruce-springsteen-the-e-street-band-badlands2/

De Celebration of Life voor David Olney, afgelopen 9 maart in het Belcourt Theatre in Nashville, TN met in deel I het instrumentale welkom met o.a. Sergio Webb en Daniel Seymour, en in deel II live optredens van o.a. Malcolm Holcombe en R.B. Morris, en nog vele anderen, blijft te zien op: 

Sponsor van de Musemix Concertreeks

Sponsorschap voor deze reeks is voor dit jaar geannuleerd, want er is niets te sponsoren!

Aanmelden voor de nieuwsbrief/mailinglijst

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuws van Musemix Concerts? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link. Het wordt erg op prijs gesteld als je onze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega’s, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven.

Aanmelden mailinglijst
Afmelden mailinglijst

 

Musemix is lid van Luisterpodia