Menu Close

MUSEMIX CONCERTS  –  2020

PETER MULVEY

donderdag 5 maart 2020 om 20.00 uur in de Wij Weimar.

Reserveringen via: concertreeks@musemix.com  –  wij werken vanaf nu (20.02.2020) met een wachtlijst – als je je aangemeld hebt en je bent verhinderd, laat dat dan alsjeblieft weten. En wil je komen, meld je aan, want er valt misschien wel iemand af.

Peter Mulvey is zoveel meer dan een singer-songwriter, hij is een analytisch denker, een amateur astrofysicus, een politiek beest, een fietser, een gitaarspeler par excellence, een TED-talker, een man met een enorme dosis humor en groot intelligent vermogen, en al deze eigenschappen, vermengd nog met een dosis bescheidenheid en zelfspot, zorgen ervoor dat zijn shows een aaneenschakeling zijn van een gamma van emoties, wat weer garant staat voor een hele geweldige avond.
In 2017 waren er een aantal ontwikkelingen waardoor Mulvey de winter doorbracht in het lege huis van een vriend in Fort Atkinson, een klein stadje in het  Midwesten van de VS.  Alleen en verdwaald midden in zijn leven, wandelde hij elke dag uren lang langs het bevroren moeras van de rivier de Bark en door de winterse eiken-savanne in de buurt; soms met vrienden maar meestal alleen. De songs kwamen binnen, op een beetje vreemde, maar levendige en snelle manier. ‘s Nachts schreef hij op wat hij die dag gehoord had. Deze songs werden zijn nieuwe plaat, ‘There Is Another World’, een levendig droomlandschap van fantasierijke, haiku-achtige auditieve schetsen, waarbinnen veel boeiende, beklijvende en ook lieve songs te vinden zijn.
Het optreden van Peter Mulvey vindt plaats in  het ‘wijklaboratorium’ van Wij Weimar, op de hoek van de Weimarstraat en de Noorderbeekdwarsstraat. Dit concert zal de vorm hebben van een huisconcert, dus met minimale versterking, de bar zal bemand worden door vrijwilligers en het zal ook misschien wel een beetje schuiven zijn met stoelen. Er is plek voor maar 30 man of zo, dus meld je vooral aan; als het drukker gaat worden zullen we gaan werken met een wachtlijst.
Deuren gaan open om 19.30 uur. Kaartjes zijn €20,- p.p., inclusief een consumptie, en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld, want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen. Reserveringen via: concertreeks@musemix.com
Schrijf ook de volgende datum alvast op in de agenda:
Zondag 29 maart 2020  : The Orphan Brigade
(locatie DC Copernicus – Daguerrestraat 16, Den Haag) – het concert begint om 16.00 uur!                                   
Een samenwerkingsverband van Ben Glover, Neilson Hubbard & Joshua Britt,
3 belachelijk getalenteerde artiesten

Het is op onze concertavonden echt nergens anders leuker! Waar we ook zitten!!!

Sponsor van de Musemix Concertreeks

We zijn heel blij dat we bij de ‘Wij Weimar’ mogen blijven voor onze kleinere concerten – dat is zeker geen synoniem voor ‘minder kwaliteit’, integendeel misschien wel, alleen weten we uit ervaring dat er minder mensen op af zullen komen. En we zijn ook heel blij dat we bij ‘DC Copernicus’ kunnen blijven voor onze ‘grotere’ concerten, waar we hopen dat er minimaal 60 man zullen komen. Het organiseren van concerten blijft geld kosten en we zitten aan het begin van een nieuw jaar, dus dit is ook weer de tijd dat ik jullie vraag om sponsor te worden van de Musemix Concertreeks, zodat we door kunnen blijven gaan.  Als je wilt bijdragen aan het doorgaan van deze reeks, stuur dan even een mailtje en dan stuur ik de nodige informatie aan je op: DonerenConcertreeks@musemix.com

Aanmelden voor de nieuwsbrief/mailinglijst

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuws van Musemix Concerts? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link. Het wordt erg op prijs gesteld als je onze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega’s, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven.

Aanmelden mailinglijst
Afmelden mailinglijst

 

Musemix is lid van Luisterpodia