Menu Close

MUSEMIX CONCERTS  IN  2019
Als we doorgaan, wordt het nergens anders leuker! 

Geplande concerten
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Algemene informatie over de Musemix Concerts


Het laatste Musemix Concert in Sociëteit Engels was een feestje. Gave muziek, veel publiek, goede sfeer en optimisme voor de toekomst. We zullen Engels missen maar zijn wel aan het kijken naar nieuwe mogelijkheden.

Er zijn al veel ideeën geopperd, van ophouden tot doorgaan – de kwestie is waar en hoe. De financiële druk van de organisatie zal zeker toenemen dus er zullen afwegingen gemaakt moeten worden.  Iedereen die een werkbaar voorstel meent te kunnen en willen opperen, vooral voor het financiële draagvlak, laat het me alsjeblieft weten, ik zal er zeker naar kijken!

Plannen voor 2019: ?????


Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gesteld worden van nieuwe ontwikkelingen in de reeks van Musemix? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link. Het wordt erg op prijs gesteld als je onze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega’s, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven.

Aanmelden mailinglijst
Afmelden mailinglijst

DonerenConcertreeks@musemix.com