Menu Close

MUSEMIX CONCERTS  –  2021

 

In 2020 zijn live streams gemeengoed geworden. Ook Musemix artiesten hebben zich hierop gestort. Alle informatie daarover is te vinden op de individuele websites. We weten nog steeds niet of de Musemix concerten ooit weer gaan plaatsvinden, dat moeten we tzt bekijken. We hopen natuurlijk wel dat de tours van de verschillende artiesten weer op gang gaan komen in 2022, maar ook daar zal het afhangen van een veelheid van factoren. We houden jullie op de hoogte.

 

Blijf veilig, blijf gezond, was je handen, houdt fysieke afstand, maar blijf wel dichtbij! Laat je vaccineren als dat mogelijk is – dat gaat toch de grootste stap naar vrijheid voor iedereen zijn. Maar dan moeten de vaccins ook wel wereldwijd beschikbaar komen en blijven. Iedereen staat nooit alleen!

Wees voorzichtig voor jezelf en voor anderen!

 

Sponsor van de Musemix Concertreeks

Sponsorschap voor deze reeks is voor dit jaar geannuleerd, want er is niets te sponsoren! Mocht je toch wat willen doneren, kies dan een of meerdere artiesten en stuur hen wat.

Aanmelden voor de nieuwsbrief/mailinglijst

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuws van Musemix Concerts? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link. Het wordt erg op prijs gesteld als je onze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega’s, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken.

Als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven.

Aanmelden mailinglijst
Afmelden mailinglijst

 

Musemix is lid van Luisterpodia